Pravila privatnosti

Sol Home – Agencija za poslovanje nekretninama.

U sklopu naše djelatnosti prikupljamo i obrađujemo osobne podatke koje nam dostavljaju klijenti. Budući da nam je zaštita vaše privatnosti prioritet, donijeli smo sljedeća Pravila o privatnosti.

Sol Home pridržava se sljedećih načela u cilju zaštite vaše privatnosti:
• Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
• Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno;
• Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke;
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama;
• Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje;
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju;
• Također provjeravamo da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

Sol Home prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su potrebne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, i nadamo se uspostaviti dugoročan i vjerodostojan poslovni odnos.

Mi u Sol Home smo stvorili Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vama da razumijemo koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

Važno je pročitati naša Pravila o privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost.

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?

Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona) ili pošaljite izravnom porukom e-pošte bit će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka. Popunjavajući obrasce za kontakt na našoj stranici ili kontaktirajući nas izravno putem e-mail adrese jamčite da su informacije koje ste priložili točne da ste u cijelosti suglasni s odredbama naših Pravila o privatnosti iu njima navedenim uvjetima.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka

Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka je Sol Home doo, Put Bokanjca 52, 23000 Zadar.

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?

Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos, na temelju poslovnog djelovanja tvrtke i njezinog legitimnog interesa.

Koliko dugo će biti pohranjeni Vaši osobni podaci?

Sve dok otvorenu komunikaciju imamo u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?

Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše osobne podatke potrebne prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Tijekom trajanja ugovornog odnosa Sol Home će Vam slati obavijesti o novim proizvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa, ako ste za isto dali priliku kod kontaktiranja naše tvrtke putem web obrasca. Privolu koju nam date za ovu svrhu možete u svakom trenutku povući te ćemo u tom slučaju prestati s ovom obradom.

Google Analytics

Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka sa strane platforme Google Analytics. Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedeće poveznice: https://policies.google.com/privacy

Informacijska sigurnost

Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama. Vaši osobni podaci zaštićeni su od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjena, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

O našem poslužitelju internetske stranice

Ova web stranica smještena je kod globalno kod poznatog davatelja usluga u EU. Ova internetska stranica smještena je kod globalno poznatog pružatelja usluga u Njemačkoj i EU, za koje Europska komisija smatra da osigurava odgovarajući stupanj zaštite osobnih podataka građana EU.

Kolačići

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naše stranice moguć je i bez upotrebe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.

Vaša prava

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora Sol Home na Sol Home doo, Put Bokanjca 52, 23000 Zadar ili na info@solhome.hr ili nadležnom državnom tijelu.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajte izričitu privolu Sol Home da prikuplja i dalje obrađuje vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje saznate pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranim vrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste se upoznali sa svim bitnim podacima o Sol Homeu i uslugama koje pruža.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete podnijeti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr , www.azop.hr.

Povreda osobnih podataka

O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Promjene naših pravila o privatnosti

U slučaju promjene naših pravila o privatnosti obavijestit ćemo vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti dolje kako slijedi.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 20. 5. 2022.

Usporedite popise

Usporedi
4 spavaće sobe | 4 kupaonice | 400m2
Projekt luksuznih vila u blizini Zadra

3 LUKSUZNE VILE SA NESMETANIM POGLEDOM NA MORE.